Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poängen (v.1.0.233.1)

en bruten man, en hel kvinna
den pardoxala kärlekens plåga
förbränns och dör
av egen låga

i en oändlig ekande intighet
klingar sorgsen musik
och artisterna spelar glatt
för en obefintlig publik

fånge, fri, eller vilse i mängden
i sanden står det skrivet:
\"Har du missat poängen;
med livet?\"




Fri vers av Ilutzio
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-02-02 19:03



Bookmark and Share


  Daemon
Bra skrivet om än med nån felstavning (paradoxal+a).
Hade nog tagit bort ett "missat" i sista stycket.
Annars skönt rim med härliga ordval. Gillar avslutningen!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio