Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn vägen eller skapa den

Orden bara flödar, ibland så det dödar.
Dödar känslorna inom mig och jag bara hoppas det blir bättre i sinom tid, jag finner frid i att skriva och riva alla de murar som ja byggt upp genom att sura, sura för hur mitt liv har varit, så jävla tragiskt.

Alla gånger jag sett dig släppa allt och bara farit.
Livet har varit en ständig kamp men jag försöker vara händig med allt.
Alkoholens eldiga käftar fattade tag om mig redan som 14 år och öppnade upp mer sår.
"Medicin" som jag trodde skulle släppa mig fri.
Från alkohol till droger fick mig ställa mycket fråger.

Fly eller fighta?
stay or go?
do or die?

Slåss, stanna, fullfölja är de enda sanna men kalla men de enda riktiga, nu är det slut med det försiktiga , nu ska ja tänka på de långsiktiga.

på mig, på oss, på framtiden.

It's my time to stay and say the words my heart screams out at night with a clear sight of the flight we all call life.




Fri vers av Hannele Enmark
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannele Enmark
Hannele Enmark