Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSBLOMMAN

Jag sår en kärleksblomma

Vill du hjälpa mej

så den slår ut

Jag sår en kärleksblomma

för dej och mej

Jag sår en kärleksblomma

och den ska bära frukt

Den frukten

är sprungen

ur vår kärlek

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-03 18:02



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vilken härlig kärleksblomma! Så skönt att höra att den växer hos dig! Är den lika röd som de läppar som kysser din älskade?
2012-06-04

    ej medlem längre
Underbart vackert.
2012-06-03

    Ken Cassel
Ja, jag kommer och vattnar den, så att den gror

Pratar lite med den gör jag ju självklart också...

::))
2012-06-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksam frukt
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP