Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bo

Mitt bo
Vart ska jag bo

Här Där
Högt Lågt

Vad är bäst

att inte känna sig hemma
nånstans

jag vill veta var jag
känner mig hemma
Nu

då vet jag vad
jag ska välja

och slipper våndas
vart jag ska bo




Fri vers av corona
Läst 254 gånger
Publicerad 2012-06-03 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

corona