Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JagFåglar

Flyg bort
råkekråkeskrälle

Släpp lös
Flamingon
Påfågeln
Albatrossen

Vill Vara

vacker
förtjusande
fri




Fri vers av corona
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

corona