Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken

Det händer
när man går och tänker


att tänket
tar över

Då inser man att

det tamejfan är bättre

att låta bli




Fri vers av corona
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-17 21:06



Bookmark and Share


    eos
Haha. Ja! :)
2012-11-04

  Elisabeth H
Ibland så är det så. :) Bra fångat.
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

corona