Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktgalna svin!

Speedad och sen totalt nedslagen fan de gör ont i magen, ta tag i saken.
Ingen medicin, hur ska man finna frid?
Så lite tid, vi får inte kännas vid.

Ska jag måsta bli bäng för att komma isäng fan hatar ert gäng.
Vem fan är ni att diktera ni kan ju komma och diskutera!
Folk som ni bör ej jobba inom vård, ni gör de så jävla svårt.
Vissa av er är bra men vad var de ja sa?
Hur jävla långt ska de gå innan ni kan förstå?
Ska jag måsta rasa till min stora fasa allt känna som en fucking majbrasa.




Fri vers av Hannele Enmark
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-04 15:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl frustrerat!
2012-06-26

  Ola Rydberg
kraftfullt och rakt
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Hannele Enmark
Hannele Enmark