Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att balansera rätt



Jag går på en spänd lina
Jag försöker hålla tungan rätt i mun
Jag koncentrerar mig på att klara linan ut
Minsta lilla motgång
och jag börjar vingla
Oftast så klarar jag att hålla mig kvar
Ibland faller jag
slår mig och blir liggandes
kanske en stund,
kanske en eller ett par timmar
Efter varje gång hoppas jag
att nästa gång går bättre




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-05 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson