Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du var i mina drömmar men aldrig i mitt hjärta, aldrig tills nu.

Jag lade på i ditt örat, senast vi talades vid.

Jag sa betyder jag inget så, fine.


Du tog bort mitt nummer och om vi sprang in i varandra mötte en vägg av tystnad och obekvämhet oss.


Jag sa, jag tycker inte om honom, han är inte bra för mig.

Men månaderna gick och det var så länge sedan min kropp kom i gungning, mitt liv var ostabilt men jag visste alltid vem du var.

Du började visa dig i mina drömmar, helt plötsligt var du omedvetet helt fullkomligt aktiv i mitt liv.

Jag visste redan innan, snart ses vi. Kyssar och sex men känslan finns aldrig där.


Aldrig på samma sätt som med honom.


Men saken är att jag inte längre vet vem du är, du har blivit någon bättre, vackrare. Men du skall flytta, långt, långt bort och vårt tåg är föresenat men ändå är det alldeles i tid.




Fri vers (Fri form) av tyngreänbly
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-06 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tyngreänbly