Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa att du älskade mig ...

var det för

min spirituella dialog

min begåvning och artighet

 

älskade du mig

för den jag verkligen var

längst inne i min själ

inte för min ögonfärg

eller längden på mina ben

 

du komplimenterade min styrka

men älskade du mig

även för mina svagheter


du vet ju själv


en dag


det jag har kvar


är mitt inre väsen


utan mina färdigheter


du sa att du älskade mig ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-06 11:33



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Sorgligt men fint, Thu

:))
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One