Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Jag andas dina dikter
jag smakar dina ord
Lycka är att dela
tankens kärna
Inspireras av känslan
bara du kan ge...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-06 23:24



Bookmark and Share


    livspoesi
håller med Ginger, "jag smakar dina ord..."vackert...
2012-06-12

  Linda CH VIP
Underbart fint skaldat!
2012-06-07

  Birgitta Jacobsson
Så är det!
2012-06-07

  Birgitta Jacobsson
Så är det!
2012-06-07

  L I V
Ja du Peter det är sannerligen lycka när nån kan måla mening i ens vardag och spränga in betydelse i vardagssamtalen. Substans är GULD.
2012-06-07

  Anya VIP
Lyckotext med en knivudd kärlek. fint!
2012-06-07

  anits VIP
Mycket fint skaldat
2012-06-07

    ej medlem längre
Bokmärks!
2012-06-06

    ej medlem längre
Att smaka dina ord...så vackert sagt.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP