Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det väl så


Tiden flyr

och vi är tvingade

att följa med


_____


Akta dig för att

bygga luftslott

det har ingen riktig

grund att stå på


______


Hon blev förvånad

över sanningen

som hon såg framför sig

i spegeln


______


Det kommer en dag

då din spegelvild inte

finns


______


Det är tiden

som skapar

din spegelbild

allt efter som


_____


Livet är bara fickparkerat

mellan två okända punkter


_____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-07 08:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den sista är min favorit :)
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén