Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför jick allt så fel?

Står framför spegen, ser sminket förstörs.
Tårarna riner, ser hur mitt ansikte förjörs.
Frågar ut i luften, varför allt jick så fel.
Ingen som svarar, ingen som ser.
Tittar i spegeln, ser fånig ut.
Funderar över mitt liv, önskar det tog slut.
För dig kan jag inte visa, för att jag vet du inte förstår.
Hur jag inerst inne i mitt järta mår.
Slår sönder min spegel.
Slår sönder mitt liv.
Mamma kommer snart, då blir det ett himla liv.
Tar upp en glasstjärva trycker den mot min hals.
Trodde det skulle jöra ont men det kändes inte alls.




Fri vers av )pyret
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-02-03 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

)pyret