Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos

I denna kaos verd
lever denna kaos flika.




En kaos flika
som skapar kaos för alla omkring.




När kaos är det enda hon inte vill
är kaos det enda hon kan.




Fri vers av )pyret
Läst 383 gånger
Publicerad 2008-11-24 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

)pyret