Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag

När långa netter bara blir lengre
När gråa dagar bara blir gråare
När kylan bara blir kallare

Då vet du att jag är här
och helsar på

Att andningen
har blivt begrensad
Att leenden
har blivt falska
Att hatet
har blivt starkt

Då vet du att jag är här
och har sett till det

Om hoppet är utblåst
likt ett stiarin jus
Om viljan tynar bort
likt snön på gången
Om orken är bort sprungen
likt en sommar katt

Då vet du att jag är här
och har dig i mina klor




Fri vers av )pyret
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 16:35



Bookmark and Share


  Erev
Vacker
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

)pyret