Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöka Överleva staden

Sakta förendras min sines stemning
Så som luften utan för mitt fönster förendras
Förendras
Försemras

Medans dagarna går
förorenars mitt så dyrbara syra
Lungorna fylls med ångest och
kaos

Winerbek kalar min hem stad
en tet ort på sletten
Jag kalar den
försöka överleva staden




Fri vers av )pyret
Läst 427 gånger
Publicerad 2008-11-24 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

)pyret