Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggen.

Jag gled in i hörnet och försökte
bli en del av väggen.

Vem var du som dömde mitt
val att inte vilja synas?

Jag klev fram och skrek ut
att jag har rätt att välja mitt liv.

Du backade undan och ville inte
se att du gjort mig illa.

Tårar är tårar som ingenting hjälper
för tårarnas känslor är slut.

Jag gled åter tyst in i hörnet
och blev en del av väggen.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-07 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP