Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det olydiga valet ...

jag pekar ju

med hela handen

och du skall följa den riktning

ingen protest

 

det nickar

instämmer

men vips

så vänder det

till sin egen strömning

 

"där, det finns solen"

får jag för förklaring




Fri vers av Rise Little One
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-08 17:07



Bookmark and Share


  Hawk
Att följa sitt hjärta och våga tänka utanför ramarna, kanske?
2012-06-08

    Ken Cassel
Hängde inte med riktigt

Men ändå!

::))

Applåder...
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One