Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns i allt.

hon strålar
hon ler
i allting finns hon
jag hör henne i vinden
din himlagestalt bestrålar allt
men aldrig ska jag nå dig
blek går jag ensam
ser dig som en stjärna
högt uppe på himlavalvet
hinner aldrig i fatt dig




Fri vers av brinnande hjärta
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-02-03 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brinnande hjärta