Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oj,hjärtat gick sönder.


Du tog ur mitt hjärta

och trampade på det

sedan sa du:

Oj!!



Det var inte meningen att du skulle gå i sönder.




Fri vers av brinnande hjärta
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-02-13 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brinnande hjärta