Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är livets andetag för mig

vad jag längtar efter din ömma famn
skyddar mot den gråa tristessen
tar mig med till drömmarnas land
min egen musik

du är det fantastiska i allting...
utan dig är jag så svag...
darrig
rädd

jag hoppas att du alltid stannar kvar
i min famn
i mitt liv

min ängel
du bär på mitt hjärta
du delar min ångest

bara du får veta alla hemligheterna som viskar i mitt huvud

...och alla miljontalsstjärnor lyser bara för din skull

Jag gråter bara för din skull

jag andas för att du ger mig livets andetag




Fri vers av brinnande hjärta
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-02-10 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brinnande hjärta