Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

big brother skiten


nu är det dags igen för dem att
visa upp sig naken och full
kåt
blonda bimbosar
som bara har bröst och killar på hjärnan
galenskaper i ett hus där kamerorna följer varje steg...

alltid samma skit..ändå kan vissa inte låta bli och kolla på det




Fri vers av brinnande hjärta
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-02-20 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brinnande hjärta