Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite reviderad


Fuktade blad

mörkret täcker mig
men jag skyr alla rädslor,
kryper ihop under nattens mantel
tummar på dess kanter
och sövs tillitsfull

i bilder väljer drömmen de viktiga,
ratar de ouppnådda
och etsar sig fast under ögonlock

det osäkra vilar vid hårfästet
vid darrande ögonfransar
spinns någon viktigt-

hur var det nu
har jag varit här förut?

tanken frigör själens rastlöshet
under ett motvilligt erkännande-
i vem är du?

du rotlöse, sökande och ständigt närvarande
i drömmarnas land fuktas blad
och de läggs på min tunga

mitt undermedvetna kretsar ständigt vid gränser
jag anar storhet och fall
men osäkerheten skyler min längtan

i tid föll jag, långt utom nuet väcktes minnen
de var något naggade i kanten
men ack så efterlängtade.


 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-10 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket starka känslor som vaknar när jag läser din fina text.
2012-06-17

  anits VIP
Mycket berörande och
vemodsvackert skrivet
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP