" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med anledning av, och som kommentar till, anakreons "Ett annat slags Arvssynd" idag




B A R N A G A - Tillåta eller . . .


 

Rädsla ej injaga

eller små anklaga

Bättre då fördraga

busigt barn än aga

som numer är olaga

Var grannlaga

dem behaga

och ledsaga

jämnmod draga

ömhet ådaga

med dessa små och svaga




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 12:31

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ord som bör behaga
vore övermaga
att på dessa klaga.
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson