Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon i grönt

Ögonen

hennes ögon ser sjögräsgrönt
när hon klyver det kalla vattnet

för först gången

simmar hon snabbt mot ytan
att andas är nödvändigt nu
liv är luft och vatten

men därnere såg hon
försoningen

ögon som skiftar i grönt






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-12 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP