Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är märkligt


Livet är märkligt
Liv och död ligger så nära varandra
liksom himmel och jord
sorg och glädje
De är alla delar av livet

Livet är märkligt
Det kommer till oss
vi följer dess vägar
vi styr vad vi kan
Mycket kan vi inte styra över

Livet är märkligt
Människan är en fighter
en sann kämpe
med en överlevnadsplikt
som ger sig in i kampen

Livet är märkligt
Det som ger människan mod
är just kärleken vi har
till oss själva, vår familj
våra medmänniskor och livet själv




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 709 gånger
Publicerad 2012-06-14 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson