Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SER DU

Ser du

vilsenheten i min bick

som söker fjärran

Kan du ana

att jag talar bredvid tanken

Känner du

hur jag skälver

när du tar mej i famn

när jag inte kan känna

en trygg hamn

Ser du

tvivlet i mina ögon

att jag någonsin ska hitta hem

Ser du

det som speglar min själ

Ser du




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-14 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag ser ett vackert poem, där skörheten och skönheten bildar en ordfläta utöver det vanliga. Tack.
2012-06-14

  M M Mannheim VIP
Det var en fin återkomst, vännen. Man verkligen känner av spänningen som finns i din text som mycket speglar din personlighet.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP