Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan
fyller mitt bröst
Medan regndropparna
hoppar i regnpölarna
Förväntan skimrar
likt nyvaken regnbåge
Lugnet lägger sig
som sol efter regn
Lyckan väntar
på stunden som stundar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-14 20:54



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Välformulerad längtan på väg mot euforisk uppfyllelse..
2012-06-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart att längta
2012-06-17

  HelenaW
Vackert om förväntan som stegras i bröstet..
2012-06-16

  anits VIP
Underbara rader
2012-06-16

  Ninananonia VIP
Mysigt,,,
2012-06-15

  Anya VIP
Hoppfulla rader med väntan runt hörnet.
2012-06-15

  Ljusletaren
Hmmm så ljuvligt/kram
2012-06-15

    lenakarin
Fint skrivet om förväntan!
2012-06-15

  lodjuret/seglare VIP
Usch, nu skriver du så där fint igen att inlevelsen inte låter vänta på sig hos läsaren.
2012-06-14

    ej medlem längre
Väntan och längtan i en underbar ordfläta.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP