Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evighetens paradis. Du och jag älskade, du och jag....


Evighetens paradis

Vindpust såsom ömma kyssar. Orden regnade ner och daskade till mig som en höger rakt över käften. Känslor så intensiva att kroppen skenar i temperatur. Enorm frustration att vilja men ej kunna. Fantasiernas värld har inga gränser och heller ingen natt och dag. De bara är...och där möter jag dig varje dag jag ej kan vara i dina armar. Där kan jag kyssa dig passionerat, vila min nakna sköra kropp brevid din och förföra dig gång på gång. Där kan vi vara tillsammans hela tiden. Älska varandra, smeka varandra, och knulla djuriskt och intensivt. Där kan vi bli ett. Jag saknar dig, jag älskar dig, jag är din, du är min. Rösten skär igenom tidens rum och drömmen blev verklighet. Passionen som den dyraste skatt men en funnen skatt. Livet tar form och pusselbitarna faller på plats. Kroppens funktionella överlevnads strategi. Man kämpar. Man försöker. Man bara gör. Tiden blir oändlig, samhörighet men ändå alltid ensam. Tiden har stannat upp, tid och rum existerar inte längre, enbart du och jag. Vi. Vad vill du göra min älskade? Finns inga gränser, enbart fantasin som sätter stopp för de vi gör. Ligga en hel dag i sängen och bara ligga tätt intill. I dina armar, i evighetens paradis. I nuet så kraftfullt och ständigt. Du och jag älsklingen min, i evighetens paradis.




Fri vers av Hannele Enmark
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-15 23:13



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
så vackert skrivet hjärtat! du är så underbar mot mej =) älskar dej jättemycke! puss
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Hannele Enmark
Hannele Enmark