Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljust guld

Min längtan har jag knycklat ihop
Likt skrynkligt papper

Inte förstört,
Bara gömt

För dig
För er
För mig

Av dina toner
Darrar luften och jag
Vacklar i vinden

Andas
Smakar bara dig

Ser
Fast jag måste blunda

Annars vecklas pappret ut
Sprider sig likt varmt glitter

Omöjligt att samla ihop, att binda

För att rädda dig
Från något du behöver
För att rädda mig
Från er som jag älskar

Dödar jag glittret
Med svärta




Fri vers av GoldenWings
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-16 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GoldenWings