Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vassa vingar



Stora vingar
River luften
I slamsor

Blodet kryper ut
Utan färg
Blöder himlen

Sveper febrilt
Vassa vingar
Av stålklädda fjädrar

Vinden jag skapar
Driver dig bort
Sliter oss isär

När allt jag vill
Är att inte falla

För att inte krascha
För att inte krossa,
skära dig med vassa fjädrar

Som jag aldrig ville ha
Som jag aldrig bad om

Vill svepa dem om dig
Hur får jag stålet
Att smälta?






Fri vers av GoldenWings
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-25 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GoldenWings