Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter jag strött



Så som jag skrapat
Samlat varje bit av glitter
Strött över er som jag älskar
För att ge er mer ljus
Så att min egen svärta
Hamnar i skuggan

Vassare och vassare kniv
För att finna allt
Trots att blodet börjar krypa
Måste jag skrapa
Gräva
Efter ännu mer

För jag kan inte
Öppna mitt hjärta
Så att ni faller
Eller backar från stupet

Älskar er
För mycket
För att kunna möta blicken
När ni väljer vilket

Rädd för svaret
Och rädd för mig själv




Fri vers av GoldenWings
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-25 12:46



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Den berör
2013-08-25

  Robin V
Mycket bra! Den griper liksom tag.
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

GoldenWings