Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Skynken Och Skinn

varför
kunde den inte vänta
hur
blev det så skyndat

så hårt

ersatte stoft
och bild
stunder ur
mitt rum

varar
för aldrig
och
alltid inom

oss

under
skynken och skinn
är det
nyaste året

ur
mitt liv

glöm
mig inte




Fri vers av Anna Wilson
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-16 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Wilson
Anna Wilson