Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ljus




beveka mitt ljus
en fristad

tvinga bort den

som jagar

mig

genom skog och
eld

ta emot mitt ljus
innan jag

måste fly

igen




Fri vers av Anna Wilson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-21 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Wilson
Anna Wilson