Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter här...

väntan

så obeskrivligt seg att
tugga

så obekväm att härda
ut

så oerhört elak mot
oss

så stark när den
slår

så,

vi väntar.




Fri vers av Anna Wilson
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-05 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Wilson
Anna Wilson