Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Sammet omkring Jag

Jag

Sträcker ut armarna

Rör vid

Svart sammet

Transparent

En sfär omkring mig


Jag

Smeker kokongen

Med ömma fingertoppar

Fryser

Hudveck och hårstrån

Står fria och rustade för strid


Jag

Repar bubblan

Som stängt mig inne

Ristar

Naglarna går av

Svärtan förblev det starka

Och Jag

Sänker armarna

Ryser




Fri vers (Fri form) av Anna Wilson
Läst 191 gånger
Publicerad 2012-08-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Wilson
Anna Wilson