Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tillfällighet


Det är bekräftat

allting är tillsvidare

där varje dag är en tillfällighet

utan gränser

där vindarna predikar

grässtrån fäktas

lyssna till musiken

av gröna nyanser

utan höga trösklar

känslorna får liv


________-




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-16 15:21



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Där vill jag vara. Du skriver så vackert.
2012-06-26

  Minkki VIP
vilsamt...
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén