Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre labyrint

Jag trevar mig fram i labyrinten.

Ständigt dessa val.

Ständigt dessa återvändsgränder.

När jag bara vill hitta
mig själv;
livet;
kärleken;
evigheten, helt enkelt.

Finns ingen karta.
Får rita den själv.

Och kanske rita om.

Men just då
inser jag

att blindskären

är en del av mitt liv.
ÄR mitt liv.

Och låter mig njuta av resan,
just som den faktiskt ser ut!

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-16 23:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
klokord, ord på vägen...
2012-06-17

  Eva Langrath VIP
Fint skaldat om svårigheten att navigera på livets resa och att vända blindskären till något gott.
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)