Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid hopp

En stråle av hopp
solskärvan håller
den flimrar frenetiskt
är ihärdig nog

Likt maskrosen
som idogt kämpar
genom asfalten
för livets andetag

Ge aldrig upp
fortsätt kampen
för lycka och glädje
kärlek och hopp




Fri vers av AjBi
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-18 22:55



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Här har du lyckats i skön lyriks anda att förmedla om hoppet...
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi