Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En amatörpoet & ett kommunistsvin.

Egentligen betydde vi aldrig
någonting för varandra,
vi var bara som alla andra,
som skrek åt varandra,

du skrek att jag var en jäkla amatörpoet
som skulle ta mina ord och försvinna,

jag skrek att du var ett kommunistsvin,
som kunde ta dina åsikter och gå o dö,

fast vi menade aldrig det som vi sa,
det var bara tomma ord,
och under ytan var det rätt bra endå,

det som vi hade,
även om vi egentligen inte älskade,
så gick vi vilse i varandra ibland.

För din famn var så varm att sova i
och dina läppar var så mjuka mot mina,
men vi visste att det inte
var på riktigt,

och jag vet att jag svek,
att det var jag som gick.
när jag egentligen borde ha stannat kvar.

Det svider i mig än.




Fri vers av Cornelia
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-02-04 08:50



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
jag tror inte man KAN vara en amatörpoet, egentligen
sedan kan man ju undra vad andra uppskattar egentligen...
DU skriver bra tycker jag!
2006-02-05

  Daemon
Jag är också en "jäkla amatörpoet" isåfall, fast på ett bra sätt.
Hittade dock ett stavfel som du kan korrigera "endå" = "ändå".
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Cornelia
Cornelia