Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från början till slut...vid slutet finns en ny början


Framtiden förblir osynlig

Stjärnan faller från himlen
Kraschar ner på vår jord
Lyser upp samhället

svartnar igen....

Jorden börjar skaka
De blir översvämningar
Hus och liv raseras

Byggs upp igen...

kärlek blommar upp
växer och växer

Sprids vidare...

Färger blir mer klara
Frågor blir till svar
Framtiden förblir osynlig

för oss alla...

inget är bestämt, men heller ej osagt
Styrka, mod, rättvisa
folkets röst slår som trummor

stjärnan faller, kraschar, och bygger upp

Inget är klart, men heller ej oskrivet







Fri vers av Hannele Enmark
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-21 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns inget statiskt, inget bestående. I tiden så är alla ting konstanta förändringar. Vi människor är också som vågor över havet; olika från sekund till sekund och bar tillfälliga vandrare över jordens yta. Din dikt påminner mig om samsara; det cykliska lidandet från buddhism, och hur allt hänger samman, medan det faller isär.
2012-06-25

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
denna gillas mycket! en av dina bästa tycker jag ;D älskar dej
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Hannele Enmark
Hannele Enmark