Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man missförstått

nej

jag stannar nu
mellan revbenen

sommar och frihet
där jag har varit
och där faror nu lurar

man nickar avmätt
man ser nackar vändas

en och annan som missförstått
talar

ser dom inte att denna

människa

skall och bör förbli ensam

den ende man jag träffat
som inte förblindats av
sina egna hormoner

och jag tänker att den dag
han blir änkling

som leende brukade möta världen
med kärlek inbyggd i blickarna

honom vill jag återse
han är ett vattenfall
och jag hans längtan
jag är dragningskraften
mot jordarna

om jag finns kvar. enkel och helt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-22 01:34



Bookmark and Share


    Shush
Mycket, mycket bra skrivet. Du fångar läsaren (åtminstone mig i alla fall:)) perfekt.
2012-06-22

  Catharina Edin VIP
inte 'dom' utan 'som' som i som-marnatt!
2012-06-22

  Catharina Edin VIP
spännande text, man undrar vad dom är sant och vad som är dikt -!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP