Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som jag vill



Säg vad är det här för liv?
Var det så här det skulle bli?
Sitta ensam varje kväll.
Vakna upp och vara själv.

Inga drömmar, inga mål,
allt jag borde gjort igår.
Vad ska jag med frihet till
när det enda som jag vill…

…är att få ta dig i min famn,
brista som en damm,
simma över och nå fram
till dig.
Släppa varje barriär,
visa vem jag är,
leva som jag lär
med dig.

Säg vad är det som är fel?
Jag vet jag borde vara hel.
Självständig i var minut,
alltid finna vägen ut.

Hitta glädjen, hitta hem,
kunna va’ min egen vän.
Men jag räcker inte till
och det enda som jag vill…

…är att få ta dig i min famn,
brista som en damm,
simma över och nå fram
till dig.
Släppa varje barriär,
visa vem jag är
leva som jag lär
med dig.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Åsa Pyke
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-22 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke