Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En riktigt God och Trevlig Midsommar önskar jag alla mina vänner och läsare...! Ni fyller en stor och viktig funktion i mitt Liv genom att läsa och kommentera mina texer och på så sätt inspirera och motivera mig att fortsätta skriva ...!


Att Tro är en Gyllene Bro...

Jag vill bygga en Gyllene bro till Himmelens skimmrande ljus... min byggsten är min Levande Tro den bekräftar att jag Lever att jag Finns... Ateisten får gärna Tro att Vi bara är en näve Grus men hur upphetsande är detta i Själarnas Längtande Hus...? Han får gärna göra en Urtidsoppa av mineraler och allsköns kemi... och sedan ligga död i en miljon år och vänta på något Liv däri ... Kanske föds det en enkel Amöba om han har en extrem Tur... sedan får han ligga i en miljon år till för att hoppas på något större Djur... Men Vem orkar vila i årmiljoner under stelnat fossilt Grus ... för att få bekräftat Guds levande Ande för att få skåda hans Levande Ljus ...? Nej ... min Käre Ateist min Levande Broder och Vän ... ta en genväg via Himmelen så ses vi efter " Döden " igen ...!




Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-22 21:34



Bookmark and Share


  Den lilla sjöljungfrun
Underbar kombination du skapar av dina olika ingredienser!
Ja, tron kan ju försätta berg, heter det ju,
så varför inte också smågrus.... ;)
det gäller bara att tro och ha tillit
tack!!
2012-12-08

  Siggesdotter
Ja var och en har ju rätt att tro som den vill - men jag sympatiserar helt med dessa ord och tankar. Fin bild och passande musik! TACK!
2012-07-05

  Skogsfen.
Först så tackar jag för bilden, jag är en grodsamlare. Sen för den fina kommentaren under bilden. Och sen men inte minst för En fin dikt igen. Alla har sin tro även Ateisten./Kram
2012-06-28

  Ljusletaren
Bra ordat och sanningen är upp till var och en att söka ;.)
/kram
2012-06-25

  M M Mannheim VIP
Vem bryr sig om ateisten? Men bra dikt ändå!
2012-06-24

    ej medlem längre
Ha ha mycket bra om tro!
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge