Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öronbedövande tystnad

Lugnet lägrar sig.

Tystnaden är total.

Tankar tränger sig på.

Oroliga, ovana tankar.

 

Varken skällande hundar

eller bräkande getter

bryter igenom

denna öronbedövande tystnad.

 

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-23 00:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Väl beskriver du känslan där man inte längre kommer undan sig själv.
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)