Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otörstig

Han gick över floden

 

Sedan tänkte han dricka av dess vatten

 

Men insåg

att han redan var otörstig.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-23 01:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det skulle jag aldrig kommit på...
2012-07-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
bäcken blir inte smakligare på andra sidan:)
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)