Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vistelse

Vissa vatten letar sig in i de djupaste skogarna
lägger branta bergsväggar runt deras
tunna strandbankar
ändå finns det vågor omkring
en fågel hittar liv på svarta stenar

oxiderade järnskärvor ligger spridda
fragment av drömmar uppspolade ur fåran
de var också en del av det hela
nu, enbart en tid som inte spänner över

Det sägs att dessa älvar alltid tar den
lättaste vägen genom landskapen
de barrkantade resorna till födelsen, havet

jag skulle vilja
greppa tag
greppas av
deras inneboende strömmar
bergväggarna är för branta
djupet är för mörkt




Fri vers av mittnamninummer
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-23 22:47



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så fint du har ordat!
Detta gillar jag och gillar det mycket/kram
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mittnamninummer