Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten från vildmarken

En fluga som frenetiskt slår sin kropp mot väggar och fönster
sporadiskt flyger mot ljuset i mitten av rummet
för att sedan flyga tillbaka till sin egen självförstörelse

så letar jag efter sammanhang
där ljuset hittas inom rummet
men aldrig är tillräckligt nog
för att känna hemmet och hjärtat slå

allt jag någonsin velat ha, är taget ifrån mig
vingar bar åt andra riktningar
men de tillåter mig fortfarande att se vad jag förlorade
på vägen mot något annat, nytt




Fri vers av mittnamninummer
Läst 115 gånger
Publicerad 2012-06-30 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mittnamninummer