Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad finns det att säga egentligen om denna? Sorg, tårar, svek och besvikelse är en blandning av det hela.


Handen föll

Du släppte min hand. vad var det som blev fel ?
Den jag älskade mest på hela jorden lämnade mig.
Jag stod länge och såg efter dig.
Hoppades på att du skulle vända dig om.
Men det gjorde du inte.

Jag tog modet till mig och började sakta att gå.
Efter att jag gått en stund föll jag ned på knä,
jag önskade allt var en dröm.
Tårar ran ned för hennes kinder och de förvandlades snabbt till pölar.

Pölarna till en flod.
Floden till en sjö.
Sjön till ett hav.
Havet till en ocean.

Nu fanns bara tårarna som omfamnade världen




Fri vers av mazlin
Läst 453 gånger
Publicerad 2004-08-04 22:13



Bookmark and Share


    joanna
blir väldigt berörd
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

mazlin