Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003-12-04


Evighetens strid

Jag lämnade dig att dö
i mörkrets svarta natt.
jag slog dig vid stridens slut
och nu ligger du stupad.
Jag skar pulsådern av dig och lät
blodet flöda ur dig. Men jag blir
förevigt oförlåten för det jag gjort
och när döden tillslut tar mitt liv
ses vi igen i evighetens långa strid




Fri vers av mazlin
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-07-29 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mazlin